luni, 26 septembrie 2011

Costi Stan a murit!

Dragul meu soţ, scriitorul Constantin Stan, a murit. Acest mesaj este postat de către mine, Sonia Cristina Stan, soţia lui. M-am adunat cu greu pentru a-l scrie, întrucât mâine, 27 septembrie, Clubul său de proză se va redeschide fără el, la ora 17.00 la Muzeul Literaturii Române. Nu ştiu dacă voi putea rezista sufleteşte pentru a fi alături de voi, toţi cei care i-aţi fost aproape. Nu am încă seninătatea şi distanţa necesare pentru a vorbi cu duioşie despre soţul meu mort. Sau pentru a auzi vorbindu-se despre el. Sper că veţi înţelege.

Înainte de a muri, ca dovadă spremă de încredere, mi-a cedat parolele tuturor conturilor lui de pe internet - mail, blog şi Facebook. Îi rog pe toţi cei care s-ar putea simţi agresaţi de acest lucru să înţeleagă că acum nu mai contează micile sau marile lui secrete, pe care, dacă el a considerat că am dreptul să le ştiu, înseamnă că eu nu le pot folosi decât în spiritul a ceea ce şi-ar fi dorit el.

Pe acest blog, vor fi postate numai materiale privitoare la activitatea şi viaţa sa, atunci când mă voi putea aduna pentru asta.

Dacă sunt lucruri pe care trebuie să le ştiu despre drepturile sale de autor, despre activitatea sa de orice fel, dacă vă pot ajuta cu toate chestiunile rămase neîncheiate, mă puteţi găsi la adresa: soniacristinastan@yahoo.com sau la telefonul: 0740.389.550.

Dumnezeu să ni-l odihnească în pace!

Sonia Cristina Stan

5 comentarii:

  1. Cristina, spune-mi dacă pot să te ajut cu ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc, Lucia! Deocamdata e prea devreme pentru orice. Starea de soc nu a trecut. Ma ajuta sa va stiu acolo undeva pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Suntem cu tine, Cristina... dar tu stii deja asta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Abia astăzi, 10 decembrie 2011, pe la orele 19 am aflat, dintr-un accident pe net, că dl.Constantin Stan a închis ochii definitiv. Nu-mi vine să cred. L-am cunoscut personal când a deschis săptămânalul ”EXPRESUL DE MARȚI”. Am colaborat foarte frumos cu dumnealui. Nu-mi vine să cred. De vreo 15 ani nu ne-am mai văzut. Mi-a rămas în suflet o durere tristă. Dumnezeu să-l ierte! Din fire sunt iscoditor, că meseria așa m-a clădit, dar nu pot pune întrebări. Îmi cer scuze pentru neplăcerea produsă de acest deranj al meu. Mă numesc MIHAIL-SORIN GAIDAU/adresa mea: msgaidau@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Dumnezeu să-l Odihnească în Pace !
    ~
    Stimată doamnă, condoleanţe !

    Vă Mulţumesc pentru că păstraţi acest Blog şi pentru că îl completaţi folosind acum cuvintele dumneavoastră !
    Eu, deşi în vârstă, nu l-am cunoscut. Sper însă că acest Blog şi alte activităţi ale soţului dumneavoastră, împrăştiate în NET, să mă ajute cunoaşterii sale, de după revenirea ACASĂ, locul promis de Dumnezeu celor care îi împărtăşesc IUBIREA.
    Vă mulţumesc pentru că EXISTĂM !
    ~
    Cornelius, :)

    RăspundețiȘtergere

 
©Constantin Stan 2009. Toate drepturile rezervate.